Welkom bij BEST Personeelsdiensten

B

BEST Personeelsdiensten beschikt over de juiste kennis van de arbeidsmarkt voor zowel werkgevers als werknemers. Deze expertise wordt elke dag gebruikt om grote en kleine bedrijven te helpen aan goed gekwalificeerd personeel, maar ook de ideale baan bij de werknemer te zoeken. BEST Personeelsdiensten is een bureau met een team van ervaren professionals die weten waar het om draait.
best-icoon

De voordelen van BEST Personeelsdiensten als partner

Door de uitgebreide intake methode van BEST Personeelsdiensten en een goed persoonlijk gesprek leren wij onze aspirant medewerkers goed kennen; wij weten wat de medewerker wil en kan, maar ook waarin hij/zij niet zo goed is en dus wel of niet op de functie past. Wij willen u als opdrachtgevers graag persoonlijk leren kennen; dit is van groot belang als wij een selectie voor uw vacature dienen te maken. Alleen op deze manier kunnen wij beoordelen of een medewerker van ons bij en binnen uw bedrijf past, maar ook kunnen wij de specifieke functie eisen beter inschatten. Wanneer onze medewerker via ons bij u werkt, houden wij graag regelmatig contact met u over het functioneren. Wij zijn graag op de hoogte van de vorderingen die onze medewerker maakt, dit is niet alleen uw belang, maar zeker ook die van de medewerker van BEST Personeelsdiensten! BEST Personeelsdiensten heeft een persoonlijke benadering en kwaliteit staat bij ons voorop. Daarnaast reageren wij snel en spelen wij goed in op de dagelijks veranderende arbeidsmarkt. BEST Personeelsdiensten is ook na 17:00 uur bereikbaar en kan op elk gewenst tijdstip zorgen wij voor de juiste match.

Ik zoek een baan

Het werken via BEST Personeelsdiensten is een prima oplossing: Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar een baan, want na een goed sollicitatiegesprek helpen wij je graag aan de baan die jij zoekt. BEST Personeelsdiensten beschikt niet alleen over tijdelijke banen maar ook over veel banen met uitzicht op een vast dienstverband. Wij als BEST Personeelsdiensten hebben ons tot doel gesteld om ons te onderscheiden in persoonlijkheid. Dit komt tot uiting in de manier waarop wij met onze medewerkers omgaan. Wij nemen voor onze medewerkers de tijd om te ontdekken waar hun ambities, sterke en zwakke kanten liggen. Niets geeft ons meer voldoening dan jou tevreden te stellen en te houden. Wij geloven dat dit ‘mensenwerk’ is. Wij kiezen daarom altijd voor de persoonlijke aanpak. Graag willen wij dan ook met onze medewerkers kennismaken. Dit stelt ons in staat om de werkzoekende en de cultuur van een toekomstige werkgever op elkaar af te stemmen. Wanneer je graag voor BEST Personeelsdiensten aan de slag wilt bel of mail ons voor het maken van een afspraak

CAO

BEST Personeelsdiensten werkt conform de CAO voor uitzendkrachten. We vinden het belangrijk dat je zekerheid hebt over de voorwaarden waaronder je aan het werk gaat. Deze bevestigen we altijd schriftelijk aan je zodat je precies weet wat we hebben afgesproken. Goed om te weten: BEST Personeelsdiensten verloont alle medewerkers “bruto-netto”, zo worden alle fiscale voordelen die ontstaan bij een (eventuele) parttime gewerkte week aan de medewerker uitbetaald!

BEST Personeelsdiensten

Filiaal Hengelo

Hazenweg 50

7556 BM Hengelo

mstoffels@bestgroep.nl

Tel. +31(0)85 273 8801

Fax. +31(0)88 735 2388


Filiaal Meppel

Blankensteijn 265

7943 PG Meppel

hgeurs@bestgroep.nl

Tel. +31(0)522-245663

Fax. +31(0)522-245902