Best filosofie

BEST FILOSOFIE

BESTChauffeurs & Logistiek en BESTPersoneelsdiensten heeft zich als doel gesteld zich als uitzendbureau te onderscheiden in persoonlijkheid. Dit komt tot uiting in de manier waarop wij met onze medewerkers en werkgevers omgaan.

Wij nemen uitgebreid de tijd om onze medewerkers te leren kennen en te ontdekken waar hun ambities en mogelijkheden liggen. Op deze manier kunnen we personeel uitzenden die voldoen aan ieders wensen. Uiteraard nemen we ook voor u graag de tijd, om precies te weten wat u wilt.

Om u maximaal te kunnen bedienen zijn wij 24/7 bereikbaar!

EFFICIËNTIE OP ZIJN BEST.

U hebt uw klanten, uw vrachten, uw wagens, uw opdrachten maar … te weinig personeel.

Of het nu gaat om opvang van tijdelijke drukte, ter vervanging bij ziekte of gewoon ter uitbreiding van de werkzaamheden. BEST denkt en schakelt met u mee.

CHAUFFEURS

Chauffeurs inlenen

Indien u om welke reden dan ook een chauffeur nodig heeft bent u bij BEST Chauffeurs & Logistiek aan het juiste adres. Of het nu gaat om een korte periode, bijvoorbeeld bij vervanging in het geval van ziekte of een snipperdag, of voor een langere duur, bijvoorbeeld door een naderende vakantieperiode, onze chauffeurs staan voor u klaar.

Aanvragen

VRACHTVERVOER

BEST Chauffeurs & Logistiek beschikt over een team van ervaren professionals. Voor ieder soort vrachtvervoer hebben wij meerder chauffeurs die precies weten waar het om gaat. Of u nu een chauffeur nodig hebt voor een bakwagen, combi- of trekker-oplegger, wij hebben een chauffeur die voor u de klus kan klaren op een professionele wijze.

Aanvragen

GEDIPLOMEERDE CHAUFFEURS

Bij BEST Chauffeurs & Logistiek kunt u erop vertrouwen dat uw materieel in goede handen is. Al onze chauffeurs beschikken over de juiste diploma’s en hebben een service gerichte instelling. Hierdoor komt uw vracht altijd correct en op tijd op de plaats van bestemming aan.

Aanvragen