Werknemers

Inschrijven bij Best Chauffeurs

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Schrijf je nu in bij Best Inschrijven

WELKOM BIJ BEST CHAUFFEURS & LOGISTIEK

SCHAKEL OVER OP BEST

Tijd is geld. Met een gestroomlijnd logistiek systeem werkt u sneller en dus efficiënter. Maar het blijven mensen die het doen. Wij zorgen voor personeel dat begrijpt waar het om draait.

Zij zorgen voor de efficiëntie op zijn BEST!

EFFICIËNTIE OP ZIJN BEST

U hebt uw klanten, uw vrachten, uw wagens, uw opdrachten maar … te weinig personeel.

Of het nu gaat om opvang van tijdelijke drukte, ter vervanging bij ziekte of gewoon ter uitbreiding van de werkzaamheden. BEST denkt en schakelt met u mee.

HET UITZENDBUREAU

BESTChauffeurs & Logistiek beschikt over een ruim aanbod van goed opgeleide chauffeurs in elke categorie, (winkel)distributie, tank, bulk, walkingfloor, nationaal of internationaal, met ADR en/of heftruck certificaat. BEST zet zich 24/7 voor u in!!

WET KETEN AANSPRAKELIJKHEID ( WKA)

Ter bescherming van de inlenende organisatie met betrekking tot de Wet Keten Aansprakelijkheid, beschikt BESTChauffeurs & Logistiek en BESTPersoneelsdiensten over alle bestaande mogelijkheden tot vrijwaring ten aanzien van WKA. Correcte aanmelding bij: de Belastingdienst, UWV en het toepasselijk pensioenfonds STIPP. Een NEN-4400-01 normering. Recente WKA verklaringen van de Belastingdienst. Tevens beschikken we over een G-rekening.

WAADI

Bemiddeling van arbeid door intermediairs is aan regels gebonden. De Wet allocatie Arbeid door intermediairs (WAADI) legt deze regels vast. Daarbij wordt verschil gemaakt tussen arbeidbemiddeling en het ter beschikking stellen van arbeid (uitzendwerk). Voor beide vormen van bemiddeling staan in de WAADI gedragsregels.

HET BEGIN VAN HET UITZENDBUREAU

Na jaren lang in de de transport en logistieke branche gewerkt te hebben was het begin 2005 tijd te laten zien dat het beter kan. De managers van uitzendbureau BEST Chauffeurs & Logistiek beschikken over veel expertise door de ervaringen die zij hebben opgedaan in uitzenden en detachering van top mensen. Deze expertise zetten zij nu dag in dag uit in om grote en kleine organisaties te helpen bij hun vraag naar chauffeurs en logistiek personeel. Wij zijn een uitzendbureau met een team van ervaren professionals die weten waar het om draait.

  • Met hulp van BEST weer aan de slag als Heftruckchauffeur, SUPER ! Paul

  • Via Best chauffeurs aan een topbaan gekomen nogmaals dank. Kees van der Tol, chauffeur nationaal

  • Een woord top! John Diekerd

  • Geweldige steun en geweldige functies. Anna Smit